petak, 4. srpnja 2014.

Nježna poput ružinih latica

Jedna od najvažnijih stvari na koje žena mora obratiti pažnju je njega ruku. Niti jedan lak za nokte, niti najskuplji prsten neće popraviti dojam ako su vam ruke ispucale. Zimi se borim sa suhom kožom ruku, moja će koža upiti sve što stavim na nju ali i dalje će djelovati suho. S prvim zrakama sunca stanje se popravi, ali i dalje štitim ruke odgovarajućom kremom. Na jakom suncu štitim ih odgovarajućim faktorom, a u ostalim prilikama običnom kremom za ruke koja se dobro upija i ne masti.
U potrazi za takvim proizvodom naišla sam na hranjivu i laganu Melvitinu uljepšavajuću kremu za ruke i nokte (Crème de beauté Mains et ongles). Sadrži cvjetnu vodicu ruže, mlijeko iz sjemenki ruže, ekstrakt cvjetnih listića, ricinusovo ulje.




Iako je hranjiva, ova je krema izuzetno lagana i kao stvorena za ljeto jer ne ostavlja masni trag i brzo se upija, što je odlično za ljetno vrijeme, kada mi je važno da mi ruke nisu mokre, skliske i ljepljive. Bajni miris ruže relativno dugo ostaje na rukama. S obzirom na to da se krema jako brzo upija, osobno je zbog gore navedenih razloga ne bih koristila zimi. Na slici se vidi razlika prije nanošenja (lijevo) i nakon nanošenja (desno). 




Cijena: 75 ml - 92,40 kn; manje pakiranje od 30 ml - 53,20 kn

Nema komentara :

Objavi komentar